BESZARTAK!



Miután D. Pressman amerikai nagykövet plakátkampányt indított Magyarországon a magyar kormány ellen, majd sajtótájékoztatón jelentette be hogy megszankciózza a Nemzetközi Beruházási Bank magyar igazgatóját, mert a banknak van orosz kisebbségi üzletrésze, és orosz munkatársa is, ezért az biszszsztos kém is.... (Magyar libsik egyik szidalma ez)

Nos és azt is fájlalta ez a Pressmann nevű, hogy Magyarország az ukrajnai konfliktusba nem akar beszállni, a konfliktus résztvevői között pedig miután a magyar médiák azonosították az USA- t mint agresszort, ezt szóvá is teszik. Igaz a világ NATO-n kívüli országainak médiája mind szóvá teszik, de azok nem USA gyarmatok, már nem lehet őket ezért megdorgálni. 
A magyar kormány viszont jó szolga módra megrémült ettől a kampánytól, és sietve bejelentette hogy mint a többségi tulajdonos felszámolja a bankot!

Azt tekintve, hogy a nagykövet az utóbbi idők legaljasabb és legordasabb tetteit vitte végbe amit egy nagykövet a fogadó országban végbe vihet, de még sem utasították ki az országból,  joggal merül fel a kérdés hogy hol van a magyar kormány? Budapesten vagy Washingtonban? Innen nézve úgy tünik, hogy Washingtonban, néhány teljesen idióta vén liberális gonosztevő zsebében, akiket a saját népük sem tart túl sokra. 

Így már teljesen érthető, hogy miért ijedt meg a magyar kormányzó szerv ettől a senki arcú Pressmanntól. Mit megijed! Beszart! 
Bár ha meggondolom hogy magyar írásokat idéznek nyugaton az USA gaztetteiről, akkor szerintem az USA is beszart a magyaroktól, - azért ez a durva teátrális hisztéria..

Talán most fel lehetne már ébredni kedves USA rabszolga testvéreink. 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A MAGYAR RENDSZERVÁLTÁS VALÓDI TÖRTÉNETE I. (dédunokáimnak, akiknek tudni kell az igazat)

Amit a magánállamról mindenkinek tudnia kell.

HAZA, VAGY HALÁL! Hasta siempre commandante Che!