OROSZORSZÁGNAK NEM KELL UKRAJNA!


Midőn a nyugatnak egyre fogynak az Oroszország elpusztítására és az ukrán náci rezsim megmentésére fordítható forrásai, Brüsszel és Washington háborús uszító gazemberei újabbnál újabb hazugságokat eszelnek ki, hogy a Nyugati lakosságnak miért kell eltűrnie a háborús játékaikat. Most egyre hangosabban harsogják hogy azért, mert Putyin el akarja foglalni Ukrajnát.

A racionalitás ezzel a harsogó uszító hisztériával szemben az, hogy Putyinnak nem kell Ukrajna, mert soha sem voltak ilyen vágyai, vagy gondolatai. Ez csak egy ordas xenofób, oroszfób liberális, és náci uszítás (mert ezek barátok, és a fóbiáikban is ugyan azok!)
Ez a hazugság kifejezetten a lakosság náci és liberális szellemi fogságban álló ostoba tagjainak szól, akik lihegős, rajongói kommenteket írnak ebből a közösségi médiában, és kiselőadást tartanak róla a munkahelyen a kollégáik agyatlan részének, - főleg ha azok a beosztottaik. (mindenkinek élnie kell valamiből.)

Meg legfőképp Oroszországnak sem kell Ukrajna, mert azt a Nyugat a 2014-es náci puccs után már teljesen kifosztotta, azt megelőzően meg a liberális (bűnöző) korszellemre ráérző ukrán maffiózók vittek mindent, amit a Szovjet korszak megteremtett. Mindeközben a lakosságot teljesen elbutították, fanatizálták, aztán kirabolták. Ezért roppant sok pénzbe kerülne az ország - a gazdasági és a társadalmi rendszer - helyreállítása.

De Oroszország már nem a Szovjetunió, ezért már nem hajlandó egy ilyen hatalmas terhet a nyakába venni. Emlékezetes, hogy a II. világháború utáni években a SU összetermékének 25%-át fordították az ukrán civilizáció felépítésére. 
Ma már inkább a saját hazájára költi azt a pénzt az orosz vezetés, amit a nácik új európai országára kellene. (pontosabban annak romjaira) Mert hogy nem olyanok mint a Nyugatiak, nem is olyanok mint az EU, amik a lakosságuk kárára - és pénzéből - nácikat pénzelnek.

Az ukrán nép tragédiája az, hogy a harcok után megmaradó Ukrajna tulajdonképpen senkinek sem kell - de főleg a lakossága nem, amin még sokáig ott marad a Banderista náci bélyeg...

Megjegyzések

  1. Oroszországnak nem kell Ukrajna csak az eurázsianizmus miatt a birodalmi ábránd teljesülése .
    Ezért Ukrajnát is képes szétlőni--aztán mindet, aki önként nem hódol be
    Sztálinnak kapóra jött a háború a gondolat kiteljesítésére-- meg is alkotta
    Putyinnak meg csak a sajnálkozás maradt--
    de Sztálin nyomdokaiba lépne

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ilyen butaság halmazt is régen olvastam tőled Ottília. Nem is értem miért foglalkozol politikai írásokkal, ha nem érted őket, és képtelen vagy a liberális háborús propagandától eltérő valóságos világot elfogadni.
      Ezt az akkurátusan elkötelezett liberális tagadó aktivizmust hívják "tartalom nélküli márkahűségnek" - remélem boldoggá tesz ! D :D :D

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A MAGYAR RENDSZERVÁLTÁS VALÓDI TÖRTÉNETE I. (dédunokáimnak, akiknek tudni kell az igazat)

Amit a magánállamról mindenkinek tudnia kell.

HAZA, VAGY HALÁL! Hasta siempre commandante Che!