HALÁLRA MARTA A KOBRÁT EGY KISFIÚ



Indiában egy Király kobra és egy 8 éves kisfiú marta meg egymást. Ezt követően a gyerek életben maradt, de a kobra meghalt. Erről a New Indian Express számolt be egy hosszabb cikkben. A különös szenzációt a világsajtó nagy része is átvette.

Nem tudni hogyan, de a kígyó a fiú karja köré fonódott és megharapta. Az erős fájdalom miatt a gyermek összezavarodott, és megpróbálta eldobni a hüllőt. A kobra azonban nem engedett, ezért a fiú kétszer megharapta.

A kisfiú jajgatására összeszaladt család kórházba vitte a gyereket, ahol ellenszérumot adtak neki, bár ez az esetek többségében nem segít. A gyerek egy napos kórházi megfigyelése után az orvosok közölték, hogy a kis beteg nincs veszélyben, haza mehet. Egyesek szerint csoda türtént!
 De az orvosok és a szakértők úgy vélik, hogy nem volt csoda, a kígyó harapása csak "száraz" volt (nem volt benne méreg).

A gyerekkel ellentétben a kígyó nem élte túl a találkozást. Valószínűleg a fiú harapásai túl erősek voltak, és élettel összeegyeztethetetlen károkat okoztak a kobrában.

(A történet igaz vagy sem, teljesen mindegy. - az biztos hogy így kell cikket irni, hogy a lapot el lehessen adni. Ajánlom ezt figyelmébe a a szerzői szabadságára panaszkodó magyar libsi médiának)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A MAGYAR RENDSZERVÁLTÁS VALÓDI TÖRTÉNETE I. (dédunokáimnak, akiknek tudni kell az igazat)

Amit a magánállamról mindenkinek tudnia kell.

HAZA, VAGY HALÁL! Hasta siempre commandante Che!